Verzenden & retourneren

Verpakking en koeling
De asperges en andere versproducten worden speciaal verpakt in tempex islotatieverpakking of speciale verzendenveloppen. In de verpakking worden koelelementen toegevoegd waardoor deze speciaal ontwikkelde koelverpakkingen ervoor zorgen dat uw producten goed gekoeld blijft gedurende het verzend traject.
De asperges en/of versproducten blijven hierdoor op de juiste temperatuur en komt in perfecte conditie bij u aan. 

Verzending en bezorging 
De bezorging wordt verzorgd door PostNL en vindt plaats op dinsdag tot en met vrijdag. Op zaterdag, zondag en maandag en feestdagen verzenden we geen pakketten. U kunt wel  kiezen om af te halen op deze dagen.

U besteld op: Besteld voor: Wie bezorgd Welke dag
       
Maandag 22.00 postNL Woensdag
Dinsdag 22.00 postNL Donderdag
Woensdag 22.00 postNL Vrijdag
Donderdag 22.00 postNL Zaterdag
         

VERZENDEN: U kunt op maandag t/m donderdag online bestellen voor verzending , zaterdag, zondag en maandag verzenden wij geen pakketten. De bestellingen worden pas de volgende dag verwerkt en verzonden. Dat kan voor bestellingen die tot  22.00 uur geplaatst zijn.  Een excact tijdstip van levering is niet vooraf af te spreken. Via track&trace  kunt u zien wat de verwachte aflevertijd is.

AFHALEN:  Voor 22.00 uur besteld, afhalen volgende dag tussen 13.00 en 17.00 uur. Mocht u het voor 13.00 uur of na 17.00 willen afhalen neem dan telefonisch contact met ons op. Bestellen voor afhalen ook in het weekend mogelijk.

LET OP: BESTELLINGEN MINIMAAL ÉÉN DAG VOORAF TE PLAATSEN
BESTELLINGEN GEDAAN OP AFHAALDAG WORDEN NIET VERWERKT.  WEL IS HET MOGELIJK OM DAN ALSNOG DE BESTELLING TELEFONISCH DOOR TE GEVEN.

Let op: De bestellingen worden pas de volgende dag verwerkt en verzonden. Dat kan voor bestellingen die tot  22.00 uur geplaatst zijn.  Een excact tijdstip van levering is niet vooraf af te spreken. Via track&trace van PostNL kunt u zien wat de verwachte aflevertijd is.

Afhalen: Voor 22.00 uur besteld, afhalen volgende dag tussen 13.00 en 18.00 uur. Mocht u het voor 13.00 uur willen afhalen neem dan telefonisch contact met ons op. Bestellen voor afhalen ook in het weekend  mogelijk.

TELEFOON: U kunt uw bestelling natuurlijk ook telefonisch doorgeven en maken dan direct een afspraak wanneer u de bestelling komt ophalen.

Levering op een andere dag
U kunt ook kiezen voor uitgestelde levering. Dat betekent dat u zelf kunt aangeven op welke dag uw bestelling geleverd moet worden. De gewenste afleverdatum kunt u vermelden bij de betaling.

U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail wanneer een pakket wordt verzonden. Daarnaast sturen wij als extra service de link naar de track&trace pagina van TNT, zodat u het pakket kunt volgen. Uw e-mailprovider moet deze e-mails wel toestaan, let u op de spamfilter-instellingen. Omdat de inhoud van het het pakket bederfelijk is, is het noodzakelijk dat u via Track&Trace volgt of het pakket beschikbaar is. Claims van te laat aangenomen pakketten die tijdig zijn aangeleverd kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. Bij vragen kunt u ons bellen of mailen.

Afhaallocatie bij u in de buurt
U kunt kiezen voor een afhaalocatie bij u in de buurt. U hoeft dan niet thuis te blijven voor de levering. Er zijn 2000 afhaalocaties, dus er is er altijd eentje bij u in de buurt. Kijk op de locatiekiezer voor het dichtbijzijnde afhaalpunt. Het adres van het afhaalpunt kunt u ingeven in uw gegevens als afleveradres. Schrijf dan als naam de naam van de afhaallocatie, zodat wij weten dat het een afhaallocatie betreft. Let wel: een bestelling dient de dag van aankomst te worden afgehaald bij het afhaalpunt. 

Uw bestelling wordt niet gekoeld bewaard op de afhaallocatie, dus tijdig afhalen is belangrijk! Wij sturen een Track&Trace-code zodat u kunt zien waar het pakketje is. 

Bij het afhalen van uw pakket kan er gevraagd worden naar uw legitimatiebewijs. Een afhaalbewijs is niet nodig, uw naam en postcode is genoeg.

Mocht er zich een probleem voordoen bij het afhalen van een pakket dient u direct contact op te nemen met Asperge boerderij Ter Stege via: 073-5512184  of 0629205853. Na 18.00 uur kunt u contact opnemen met PostNL pakketten via 0900-0570 met het verzoek om de afhaallocatie te bellen. 

Kosten van de verzending
Verzending in Nederland kost € 7,95 bij levering aan huis.