Verzenden & retourneren

Verpakking en koeling
De asperges en andere versproducten worden speciaal verpakt in tempex islotatieverpakking of speciale verzendenveloppen. In de verpakking worden koelelementen toegevoegd waardoor deze speciaal ontwikkelde koelverpakkingen ervoor zorgen dat uw producten goed gekoeld blijft gedurende het verzend traject.
De asperges en/of versproducten blijven hierdoor op de juiste temperatuur en komt in perfecte conditie bij u aan. 

Verzending en bezorging 
De bezorging wordt verzorgd door PostNL en vindt plaats op dinsdag tot en met vrijdag. Op zondagen, maandagen en feestdagen wordt niet geleverd. Afhalen is mogelijk na telefonisch of mail overleg.

U besteld op: Besteld voor: Wie bezorgd Welke dag
Maandag 13:00 postNL Dinsdag
Dinsdag 13:00 postNL Woensdag
Woensdag 13:00 postNL Donderdag
Donderdag 13:00 postNL Vrijdag
Vrijdag 13:00 postNL Zaterdag
Zaterdag/Zondag postNL Dinsdag

U kunt bij het afrekenen kiezen voor levering de volgende dag. Dat kan voor bestellingen die tot 13.00 uur geplaatst zijn. Bestellingen na 13.00 uur komen een dag later. Een excact tijdstip van levering is niet vooraf af te spreken. Via track&trace van PostNL kunt u zien wat de verwachte aflevertijd is. 

Levering op een andere dag
U kunt ook kiezen voor uitgestelde levering. Dat betekent dat u zelf kunt aangeven op welke dag uw bestelling geleverd moet worden. De gewenste afleverdatum kunt u vermelden bij de betaling.

U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail wanneer een pakket wordt verzonden. Daarnaast sturen wij als extra service de link naar de track&trace pagina van TNT, zodat u het pakket kunt volgen. Uw e-mailprovider moet deze e-mails wel toestaan, let u op de spamfilter-instellingen. Omdat de inhoud van het het pakket bederfelijk is, is het noodzakelijk dat u via Track&Trace volgt of het pakket beschikbaar is. Claims van te laat aangenomen pakketten die tijdig zijn aangeleverd kunnen helaas niet in behandeling worden genomen. Bij vragen kunt u ons bellen of mailen.

Afhaallocatie bij u in de buurt
U kunt kiezen voor een afhaalocatie bij u in de buurt. U hoeft dan niet thuis te blijven voor de levering. Er zijn 2000 afhaalocaties, dus er is er altijd eentje bij u in de buurt. Kijk op de locatiekiezer voor het dichtbijzijnde afhaalpunt. Het adres van het afhaalpunt kunt u ingeven in uw gegevens als afleveradres. Schrijf dan als naam de naam van de afhaallocatie, zodat wij weten dat het een afhaallocatie betreft. Let wel: een bestelling dient de dag van aankomst te worden afgehaald bij het afhaalpunt. 

Uw bestelling wordt niet gekoeld bewaard op de afhaallocatie, dus tijdig afhalen is belangrijk! Wij sturen een Track&Trace-code zodat u kunt zien waar het pakketje is. 

Bij het afhalen van uw pakket kan er gevraagd worden naar uw legitimatiebewijs. Een afhaalbewijs is niet nodig, uw naam en postcode is genoeg.

Mocht er zich een probleem voordoen bij het afhalen van een pakket dient u direct contact op te nemen met Asperge boerderij Ter Stege via: 073-5512184 Na 18.00 uur kunt u contact opnemen met PostNL pakketten via 0900-0570 met het verzoek om de afhaallocatie te bellen. 

Kosten van de verzending
Verzending in Nederland kost € 5,95 bij levering aan huis. Voor bestellingen in Nederland vanaf € 50,= is bezorging gratis. Bezorging in België kost € 8,50 en is gratis bij een ordergrootte van € 100,=.