Over ons

Wij zijn Frenk en Helma ter Stege , onze boerderij ligt in Sint-Michielsgestel, aan de rand van het mooie natuurgebied het Bossche Broek, waar ook de aspergevelden liggen.
Op ons familiebedrijf waar al bijna 70 jaar asperges worden geteeld, weten we exact hoe je de lekkerste asperges krijgt, aan ervaring hebben we geen gebrek. We vinden het fijn dat onze klanten de asperges waarderen, we doen er ook alles aan de goede smaak van de asperges te behouden of zelfs te verbeteren.

In de verkoopruimte waar we de asperges wassen, sorteren, schillen en verpakken kunt u zelf een keuze maken welke sortering u wilt en waar naast overheerlijke asperges ook de aanverwante producten hiervan verkrijgbaar zijn , zoals o.a. verse beenham, roomboter, scharreleieren en een heerlijk bijpassende wijn en hebben we een ruim assortiment van streekproducten. 

Verder telen we diverse andere seizoensgroenten zoals tuinbonen, peulen en aardappelen. In het aspergeseizoen is ook het terras geopend en is het goed toeven bij een heerlijk bakkie koffie, een ambachtelijk boerderij-ijsje of…eventueel een heerlijke kop verse aspergesoep.
Voor groepen bieden wij verschillende activiteiten. Ideaal voor een bedrijfsuitje of een familiedag.

Helaas bovenstaande voorlopig niet mogelijk i.v.m. maatregelen betreft het Corona-virus.

Aspergeseizoen 2021 (inmiddels voorbij)

Vanaf 10 april j.l. weer geopend met onze boerderijwinkel.

U bent van harte welkom, net als vorig jaar met de maatregelen omtrent het Corona-virus. Dit houdt in niet meer dan 3 klanten tegelijk in onze winkel en buiten op gepaste afstand wachten, ook verzoeken wij u inzake RIVM maatregelingen een mondkapje te dragen. We willen er alles aan doen om het voor u en onze medewerkers zo veilig mogelijk te maken.
Hierdoor blijft het mogelijk voor u om van onze dagverse asperges en aanverwante (streek)producten te kunnen blijven genieten.

Hopelijk zien we u binnenkort weer in onze boerderij winkel ! 

 

M Frenk: 06-29205853

M Helma : 06-12972299


In het aspergeseizoen (begin april tot eind juni) dagelijks geopend.
ma t/m za van 9.00 tot 18.00uur 
zon/feestdagen van 9.00 tot 17.00uur 

Aangesloten bij:

                  

Frenk en Helma Ter Stege
Venstraat 4b
5271 TV  Sint-Michielsgestel
Tel: 073-5512184
E: [email protected]
BTW:NL8100.21.079.B02
KVK:17134483