Boerderijwinkel

 

Iedereen die waarde hecht aan eerlijke producten, is bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk verkopen wij onze eigen asperges en andere seizoensgroenten . Daarnaast hebben we ook een steeds breder wordend assortiment streekproducten. Wij zijn trots op de smaak van onze asperges en andere groenten. Maar proef en oordeel zelf!

 

Aspergeseizoen 2020

Laatste nieuws zaterdag 28 maart

De eerste asperges zijn inmiddels gestoken, we verwachten eind volgende week voldoende asperges te steken om te starten met de verkoop.

We gaan vrijdag 3 april a.s. weer open met onze boerderijwinkel. Momenteel zijn we volop bezig met de voorbereidingen en aanpassingen die nodig zijn vanwege het Corona-virus. We willen er alles aan doen om het voor u en onze medewerkers zo veilig mogelijk te maken.
Dit houdt in voorlopig niet meer dan 2 klanten tegelijk in onze winkel en buiten op gepaste afstand wachten. De gepaste afstand zal heel duidelijk worden aangegeven.
Hierdoor blijft het mogelijk voor u om van onze dagverse asperges en aanverwante (streek)producten te kunnen blijven genieten.

We stellen het op prijs vooral in het weekend vooraf te bestellen.

Thuisbezorgen behoort ook tot de mogelijkheden.

Dit zal vnl. telefonisch, via app of via de mail worden geregeld.

Telefoon winkel : 073-5512184

M: 06-29205853

of

M : 06-12972299

Mailadres: [email protected]spergeboerderijterstege.nl

 Hopelijk tot gauw in onze boerderijwinkel !

 Openingstijden winkel in het aspergeseizoen
 
Ma. t/m za. van 9.00 tot 18.00 uur

Zon en feestdagen van 9.00 tot 17.00 uur