Over ons

Wij zijn Frenk en Helma ter Stege , onze boerderij ligt in Sint-Michielsgestel, aan de rand van het mooie natuurgebied het Bossche Broek, waar ook de aspergevelden liggen.
Op ons familiebedrijf waar al meer dan 60 jaar asperges worden geteeld, weten we exact hoe je de lekkerste asperges krijgt, aan ervaring hebben we geen gebrek. We vinden het fijn dat onze klanten de asperges waarderen, we doen er ook alles aan de goede smaak van de asperges te behouden of zelfs te verbeteren.
In de verkoopruimte waar we de asperges wassen, sorteren, schillen en verpakken kunt u zelf een keuze maken welke sortering u wilt en waar naast overheerlijke asperges ook de aanverwante producten hiervan verkrijgbaar zijn , zoals o.a. verse beenham, roomboter, scharreleieren en een heerlijk bijpassende wijn en hebben we een ruim assortiment van streekproducten. 

Verder telen we diverse andere seizoensgroenten zoals tuinbonen, peulen en aardappelen. In het aspergeseizoen is ook het terras geopend en is het goed toeven bij een heerlijk bakkie koffie, een ambachtelijk boerderij-ijsje of…eventueel een heerlijke kop verse aspergesoep.
Voor groepen bieden wij verschillende activiteiten. Ideaal voor een bedrijfsuitje of een familiedag.Openingstijden
In het aspergeseizoen (begin april tot eind juni) dagelijks geopend.
ma t/m za van 9.00 tot 18.00uur 
zon/feestdagen van 9.00 tot 17.00uur 

Aangesloten bij:

                  

Frenk en Helma Ter Stege
Venstraat 4b
5271 TV  Sint-Michielsgestel
Tel: 073-5512184
E: [email protected]
BANK: NL27RABO0133601161
BTW:NL8100.21.079.B02
KVK:17134483